1969 - 2019

50 ÅRS JUBILÆUM

Det er ikke så tit, at bands i Danmark holder 50 års jubilæum, men i år 2019 har Bobby Molino & Nutrockers eksisteret i ikke mindre end 50 år.


Bobby afløste Leif Hellberg på trommer i bandet Sect, hvor Arne spillede guitar i 1968 og da Sect blev opløst, startede de sammen Molino, hvor de fik følgeskab af Benny Knudsen og Leivur "Lulle" Niclassen. Senere ændrede de navn til Bobby Molino & Nutrockers. Det var i forbindelse med udgivelsen af LP'en "Hey Mama".


De første to år gik med at øve og deres første optræden var en konkurrence ved Rødovre Stationscenter, hvor Hans Otto Bisgaard var dommer. De vandt konkurrencen og hr. Bisgaard spillede flittigt deres plader, da de senere røg på hitlisterne.


Her er et par billeder fra sommeren 1969, hvor Bobby og Arne er på ferie i Præstø. Det er selvfølgelig Bobby der kører på Puch. Det er på det tidspunkt, at Molino bliver til.

31/10 1974 Star Club, København. Det var på det tidspunkt, vi vandt en pigtråds-konkurrence og præmien var en pladekontrakt med EMI, hvor bl.a. Tommy Seebach var dommer.