Hard Rock Café


HARD ROCK CAFÉ

Daddy's Dance Hall startede faktisk som Hard Rock Café og det var Jesper Lundquist og John Hatting, der startede det i den gamle Palads bygning midt i hjertet af København. Desværre måtte de skifte navn, da nogle andre havde rettighederne til navnet Hard Rock Café. Det var et super godt koncertsted med mange store internationale navne som B.B.King, Little Richard, Iggy Pop, Sex Pistols, Runaways, Showwaddywaddy o.m.a. Ikke mindst Chuck Berry, som vi spillede med i 1976.

Hard Rock Café / Daddy's Dance Hall


I Hard Rock Café / Daddys Dance Hall  spillede vi rigtig mange weekender op igennem halvfjerdserne. I perioden fra ’75 til ’78 var vi jo nærmest ’husorkester’ i perioder… Vi spillede sammen med rigtig mange store navne dengang, primært indenfor Rock’n Roll genren – og en af vore allerstørste oplevelser var vel nok at spille samme aften som Chuck Berry. (Se bla. det berømte billede hvor Bobby taler med Chuck, der prøver at overtale os om at komme til USA og spille sammen med ham😊 Samme aften 31. august 1976, fik vi overrakt årets Rock’n Roll pris fra Danish Rock’n Roll Society, af Bjørn Andersen (formand for ’De vilde Engle’), som de hed dengang. 


Men det var et fantastisk spillested der lå i den gamle Palads bygning, der tidligere hed bl.a. ’Palmehaven’ og ’Le Carrousel’ (Karrusellen), hvor vores trommeslager Jørgen Henriksen, spillede mange gange op gennem tresserne.

Coverbilledet til vor singleplade I’m a Rocker (et Chuck Berry nummer selvfølgelig), blev taget af vores fotograf Jørgen Ankergren, i det der hed Hard Rock Café, ligesom vor bandplakat fra dengang.


Som en lille ekstra anekdote, var vi med til at sætte publikumsrekord på spillestedet, nemlig med over 1.700 glade mennesker 😊


Lyt til Hey, Good Lookin' og I’m a Rocker på diverse streamingtjenester.