Om

Her er et sjovt billede af gruppen Sect med Bobby - som trommeslager - og Arne. De to andre er Kaj-Ove Hyldahl på bas samt Ann-Britt Jensen på keyboard.

 

Billedet er fra 1968, året før Molino blev dannet.

God gammel Rock´n Roll med den ”ægte” lyd går aldrig af mode. Dette er en påstand, men ikke desto mindre sand. 50’er og 60'er  rocken har som bekendt stadig tag i et meget stort publikum, specielt de mange fra den generation, hvor musikken blev en væsentlig del af deres ungdomsidentitet!

 

Bobby Molino & Nutrockers blev dannet i 1969 og de serverer stadig varen så rå og ægte, at man tror man er havnet i 60’erne. I starten af halvfjerdserne vandt de en pladekonkurrence, der var arrangeret af EMI på Star Club i København, hvor bl.a. Tommy Seebach var dommer og senere stod for gruppens første pladeudgivelser, hvilket blev startskuddet på koncerter og turnéer i både Danmark og udlandet samt masser af trofaste fans.

En af de første plakater med Molino, som de så ud, da de startede. Fra venstre bassist Benny Knudsen, sanger Bobby, guitarist Arne Olsen og nederst trommeslager Leivur "Lulle" Niclassen.