Hey Good Looking

 

Hey Good Lookin'

Hey Good Lookin'

Historien om vor første singleplade Hey good Lookin'.


I 1974 vandt vort lille band (dengang hed vi kun Molino), en førsteplads i en musikkonkurrence i det hedengangne Star Club, som lå på Åboulevarden i København. (Star Club blev senere til det kendte Revolution).


1. præmien var en pladeindspilning. (Det var bare stort). En af dommerne i panelet var den legendariske Tommy Seebach, der dengang var freelance producer for pladeselskabet EMI.


Da vi efterfølgende mødtes med Tommy i en pianoforretning på Ryvangs Allé, spørger han, om vi er ved at være klar til at indspille en singleplade. Der aftalte vi, at mødes i vores øvelokale i Hvidovre for at finde et par numre, som vi kunne li´ og har det godt med at indspille.


Tommy foreslog at den gamle country sang Hey Good Lookin', kunne være et godt emne, da den samtidig havde været ‘Mylles’ (Jørgen de Mylius) kendingsmelodi til radioprogrammet “Efter skoletid” (spillet af Floyd Cramer). Så vi gik i gang med at finde den rigtige ”rytme”, da vi gerne ville lidt væk fra Hank Williams country version. Til sidst fandt vi en idé til en rigtig god intro på trommerne, så sangen fik helt nyt udtryk…


Den røg på hitlisten, men blev dog ikke nr. 1. Den blev dog meget populær og kom med på flere opsamlings-LP'er, så derefter fik vi lov til at gå i gang med flere pladeindspilninger hos EMI… (Mere om dette følger)…


Billedet til omslaget her blev taget af vores dengang faste fotograf Jørgen Ankergren.


Få et festligt genhør med Hey Good Lookin’ - eller I’m a rocker (Chuck Berry nummer), som blev B siden. - Indspillet i Sound Track Studiet marts 1975.